Apple Watch Series 2 (review)

#Apple #Watch-Series-2.jpg

Mijn eerste Smart Watch van het merk Apple heb ik 2 jaar geleden aangeschaft. Naast de Apple Smart Watch heb ik ook een Iphone, deze zijn makkelijk te koppelen met elkaar.

Ik heb een jaar geleden de series 2 aangeschaft in Amerika. Mijn Apple Watch heb ik een keer laten vallen. Het scherm was kapot gegaan maar omdat ik een Apple care had afgesloten hoefde ik niet veel uit te geven voor een nieuw scherm. Toen ik mijn Apple Watch ging ophalen was de verwachting dat het scherm vervangen zou worden maar in plaats daarvan kreeg ik een compleet nieuwe behuizing. Dit zegt ook iets over service van Apple. Er zijn mooie hoesjes te verkrijgen. De Apple Watch 3 is voorzien van een update waardoor deze sterk is verbeterd daarnaast is het scherm minder gevoelig.

Ik vind de Apple Watch series 2 zeer handig in gebruik. Als ik op school in de les zit mag ik niet op me telefoon kijken maar ik krijg wel berichtjes binnen op m'n horloge doodmiddel van een kleine trilling op m'n pols. Heel handig. Reageren op je berichten is ook super makkelijk. Dit kan met spraak commando's, je Apple Watch typt het ingesproken bericht. Er zijn veel grappige emoji's die je mee kan sturen met een SMS/whatsapp bericht. Naast al deze mooie opties gebruik ik mijn Apple Watch als agenda en navigatie zo heb ik overzicht en kom ik nooit meer te laat.

Natuurlijk kan je ook bellen met je Apple Watch, met de luidspeaker functie kan ik tijdens het autorijden zonder gevaar mijn gesprekken voeren. Wanneer je wordt gebeld dan trilt de Apple Watch. In het scherm verschijnt dan de keuze; aannemen of weigeren. Zeer handig en veilig. Er zijn veel verschillende achtergronden en wijzerplaten beschikbaar zelfs je eigen foto is een optie, mogelijkheden genoeg. Ook voor het monitoren van je sportieve bezigheden bied de Apple Watch veel opties.  Denk hierbij aan de verschillende apps die ook beschikbaar zijn op je Iphone.

Kortom ik zou de Apple Watch Series 2 of Series 3 zeker aanraden.

Groet,

Georgina