Comfortabel wonen met nul op de meter

Wie wil er niet leven in een comfortabele woning die energiezuinig is? Hoe mooi is het als uw huis is voorzien van alle moderne gemakken? Wij van Smartech Solutions zijn er van overtuigd dat deze oplossing een mogelijkheid bied voor elk type woning. Nieuwbouw of renovatie het maakt geen verschil EQ-Zero is een modulair systeem, dat wil zeggen, een bouwdoossysteem. Heel erg duurzaam dus. Het wordt momenteel al in verschillende woningen toegepast. Het systeem is betaalbaar en bijna onderhoudsvrij. Geintresseerd? Vraag om meer informatie; www.smartechsolutions.nl/smart-scan

Slimme Thermostaat

Met deze thermostaat bent u klaar voor de toekomst en hoeft u nooit meer thuis te komen in een koud huis. Vergeet u de verwarming wel eens uit te zetten? Pak een primeur en bestel nu de Honeywell T6 Wit slimme thermostaat bij Smartech Solutions. Bedien uw thermostaat met SIRI op uw Iphone of Ipad of gewoon met de Honeywell App op uw Samsung telefoon.

#Heneywell #T6-slimme-thermostaat

Apple Watch Series 4

Vanaf 21 september is het zover dan ligt de Apple Watch Series 4 in de winkel. Dit is een volledig nieuw ontwerp. Dit revolutionaire klokje heeft een aantal nieuwe functies zo krijg je een melding bij een lage of hoge hartslag. Of wat denk je van valdetectie en SOS-noodmelding.

Geef uw mening over dit revolutionaire klokje op https://www.smartechsolutions.nl/

Win nu een Apple Watch Series 3

#Appel #watch-Series-3.jpg

Schrijf de grappigste, mooiste, leukste en opmerkelijke review van de Appel Watch Series 3 onder het kopje opmerkingen en vertel waarom jij de Appel Watch Series 3 verdiend. Degene met de mooiste inzending wint deze Apple Watch Series 3 (zie hieronder afgebeeld). Deze Apple Watch werk uitermate fijn in combinatie met je Iphone. De actie loopt t/m 31 december. In januari 2019 maken we de winnaar bekend. 

Apple Watch Series 2 (review)

#Apple #Watch-Series-2.jpg

Mijn eerste Smart Watch van het merk Apple heb ik 2 jaar geleden aangeschaft. Naast de Apple Smart Watch heb ik ook een Iphone, deze zijn makkelijk te koppelen met elkaar.

Ik heb een jaar geleden de series 2 aangeschaft in Amerika. Mijn Apple Watch heb ik een keer laten vallen. Het scherm was kapot gegaan maar omdat ik een Apple care had afgesloten hoefde ik niet veel uit te geven voor een nieuw scherm. Toen ik mijn Apple Watch ging ophalen was de verwachting dat het scherm vervangen zou worden maar in plaats daarvan kreeg ik een compleet nieuwe behuizing. Dit zegt ook iets over service van Apple. Er zijn mooie hoesjes te verkrijgen. De Apple Watch 3 is voorzien van een update waardoor deze sterk is verbeterd daarnaast is het scherm minder gevoelig.

Ik vind de Apple Watch series 2 zeer handig in gebruik. Als ik op school in de les zit mag ik niet op me telefoon kijken maar ik krijg wel berichtjes binnen op m'n horloge doodmiddel van een kleine trilling op m'n pols. Heel handig. Reageren op je berichten is ook super makkelijk. Dit kan met spraak commando's, je Apple Watch typt het ingesproken bericht. Er zijn veel grappige emoji's die je mee kan sturen met een SMS/whatsapp bericht. Naast al deze mooie opties gebruik ik mijn Apple Watch als agenda en navigatie zo heb ik overzicht en kom ik nooit meer te laat.

Natuurlijk kan je ook bellen met je Apple Watch, met de luidspeaker functie kan ik tijdens het autorijden zonder gevaar mijn gesprekken voeren. Wanneer je wordt gebeld dan trilt de Apple Watch. In het scherm verschijnt dan de keuze; aannemen of weigeren. Zeer handig en veilig. Er zijn veel verschillende achtergronden en wijzerplaten beschikbaar zelfs je eigen foto is een optie, mogelijkheden genoeg. Ook voor het monitoren van je sportieve bezigheden bied de Apple Watch veel opties.  Denk hierbij aan de verschillende apps die ook beschikbaar zijn op je Iphone.

Kortom ik zou de Apple Watch Series 2 of Series 3 zeker aanraden.

Groet,

Georgina