Wat is het idee achter Smartech Solutions en wat betekend dit voor onze klanten?

Mijn naam is Elmer Bunte. Aangenaam. Na veel ervaring als adviseur in de telecom en de energie branche ben ik in de zomer van 2018 het bedrijf Smartech Solutions begonnen. De naam verklapt het al een beetje het staat voor '' Slimme Technische Oplossingen ''. Smartech Solutions is opgericht met het idee slimme technische oplossingen voor iedereen te realiseren. Door het Inzetten van technologie maken we de wereld om ons heen een stukje duurzamer en leuker.

Doordat we een jong bedrijf zijn hebben we een frisse kijk op de huidige markt. Met andere woorden, waar een ander aangeeft 'het is niet mogelijk' draaien wij het om en kijken naar de mogelijkheden. Voor elk probleem is er een slimme technische oplossing te bedenken.

Dit betekend voor onze klanten dat we geen nee verkopen en dat we altijd alles op alles zullen zetten om uw bouwproject te laten slagen. Tijdens uw project zijn we het directe aanspreekpunt. Daarnaast denken we mee en initiëren we oplossingen die het beste bij uw persoonlijke situatie past.  

Gezamenlijke missie
Smartech Solutions betekent letterlijk ‘slimme technische oplossingen’. Smartech Solutions wil graag samen met u onze maatschappij verduurzamen. Verduurzamen voor ons betekend de wereld verbeteren. Door het inzetten van slimme technische oplossingen in huis en/of op kantoor bespaart u op energie en ervaart u maximaal comfort. Wij hebben de kennis en ontzorgen u m.b.t service en installatie.

Neem als voorbeeld de smart-lock. U kiest voor een digitaal slot zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar uw sleutel. Tevens neemt ook de productie van sleutels af. Een WIN-WIN situatie.

Klinkt goed? Nóg een voorbeeld!
U kiest voor Led-verlichting in en rondom uw huis. Naast het feit dat u energie bespaard, gaat Led-verlichting veel langer mee. Samen verduurzamen = WIN-WIN!

Maar dan zijn we er nog niet. Hoe fijn zou het zijn als u direct inzicht heeft in uw energieverbruik en u in-control bent? Kies voor de slimme thermostaat en ga duurzaam om  met uw energieverbruik.

‘Een beter milieu begint bij jezelf’ willen wij veranderen in:

"Een beter milieu beginnen we samen".

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?


Smartech Solutions
Telefoon: 0207748043
Email: info@smartechsolutions.nl