Waarom overstappen op zonnepanelen:

Onze energiebehoefte stijgt voortdurend terwijl onze fossiele energiereserves zoals olie en kolen krimpen. Het gevolg hiervan is een drastische stijging van de stroom en gasprijzen. Wanneer u kiest  om zelf duurzame energie op te wekken doormiddel van zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk en klaar voor de toekomst. De zon is betrouwbaar, milieuvriendelijk en bovendien volledig gratis. 

Met een eigen zonne-installatie van Q CELLS heeft u een betrouwbaar product in handen met een gegarandeerd rendement.  dit zorgt ervoor dat uw maandelijkse lasten fors dalen. Daarnaast bieden we 25 jaar product garantie ook op de installatie. Hiermee bent u  verzekert van een lange termijn oplossing voor u en uw gezin.

    Top 5 voordelen zonnepanelen:

  • Stroomkosten verlagen
  • Het is duurzaam
  • U heeft een gegarandeerd rendement
  • Onafhankelijk van uw energiemaatschappij
  • Het is gratis verkregen energie

 


Smartech Solutions levert een zonnesyteem inclusief hoogwaardige omvormers die het rendement met 25% verhogen. Daarnaast zijn deze omvormers voorzien van de modernste technische functies, zoals bijvoorbeeld het online inzien van opbrengstgegevens. 

Smartech Solutions levert een Batterijmanagement systeem voor opslag van uw zonnestroom. De ESS-G1 8.0 is met een capaciteit van 8,0 kWh is de ideale oplossingen voor zonnesystemen tot 10 kWp. Het systeem beschikt tevens over een efficiënte 3-fasen omvormer.

Praktisch en eenvoudig stroomkosten besparen:

Smartech Solutions bied een zonnesysteem als compleet pakket tegen een vaste lage prijs. De Q CELLS zonnepanelen zijn van Europese topkwaliteit met hoge opbrengsten. Installatie en alle extra werkzaamheden zijn inbegrepen inclusief 25 jaar product en vermogensgarantie. Maak nu een afspraak met één van onze accountmanagers voor persoonlijk advies.


Smartech Solutions
Telefoon: 0207748043
Email: info@smartechsolutions.nl