Maak uw woning en/of kantoor klaar voor de toekomst.

Wat is domotica?
Heeft u al eens van domotica gehoord? Onder domotica vallen smart homes maar domotica is meer dan dat. Onze definitie van domotica is: "De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven."

Domotica is een slimme thermostaat die communiceert met uw smartphone omdat u een warm huis wilt als u thuiskomt. Het zorgt er ook voor dat de verwarming uit gaat als u wegrijdt. Als u dan wegrijdt en de autoradio en navigatie gaan op zacht zodra u gebeld wordt – dat is óók domotica. Het is méér dan het systeem binnen huis. Domotica begint bij de integratie en techniek in de woning of het kantoor maar draait ook om de controle buitenshuis.

Een domotica systeem maakt uw huis of kantoor veiliger, is energiebesparend en duurzaam. Hoe kunt u slim wonen en werken?
                                                                                                          Ontdek onze oplossingen, klik op de knop hieronder en doe de gratis Smart-Scan 

Wat is een Smart Home?                                                                          Het aantal apparaten in huis en op kantoor nemen alleen maar toe. Het is begonnen met een televisie, radio, wasmachine, vriezer maar tegenwoordig leven we in een technologisch gedreven wereld waar voor bijna elk probleem wel een apparaat is uitgevonden. Zo komen er steeds meer apparaten in huis, die allemaal energie verbruiken en voor het grijpen liggen. Controle, veiligheid en duurzaamheid zijn daarom nog belangrijkere onderwerpen geworden. Ook daar zijn weer apparaten voor bedacht zoals slimme energiezuinige deursloten, een slimme thermostaat, waar u zelf de controle over uw energierekening heeft en meer. 
 
Maximaal comfort, een veilige omgeving en ook nog besparen op uw energierekening. Maakt u de stap naar een Smart Home?
Smartech Solutions helpt u graag om uw huis slimmer en toekomst klaar te maken.

Ontdek nu zelf de mogelijkheden in uw huis en vraag hieronder een gratis advies gesprek aan.


Eén van onze adviseurs komt langs bij u op locatie om de mogelijkheden door te nemen.


Smartech Solutions
Telefoon: 0207748043
Email: info@smartechsolutions.nl